Sportivii și antrenorii Clubului Sportiv Târgoviște au fost premiați la Gala Sportului Dâmbovițean

Noi momente de bucurie pe chipurile sportivilor și antrenorilor Clubului Sportiv Târgoviște! Ieri, la Hotel Nova din Târgoviște, cei mai performeri sportivi și antrenori ai clubului nostru au fost premiați în cadrul Galei Sportului Dâmbovițean – ediția 2019.

Pentru rezultatele deosebite obținute anul trecut, aceștia au fost recompensați cu diplome, echipamente sportive și bani de către reprezentanții DJST Dâmbovița, dar și de anumiți sponsori care au dorit să fie alături de cei mai reprezentativi sportivi ai județului. De asemenea, Clubul Sportiv Târgoviște a fost premiat cu o plachetă de către DJST Dâmbovița, care a fost ridicată de directorul instituției, Alexandru Badea.

La fel ca în 2018, în urma punctajelor stabilite, CS Târgoviște a oferit cel mai bun sportiv și cel mai bun antrenor al anului. Așa cum se cunoaștea încă de la sfârșitul anului trecut, cel mai bun sportiv a fost desemnat luptătoarea Diana Vlăsceanu, iar cel mai bun antrenor Cornel Cornea, coordonatorul secțiilor de lupte de la CS și CSȘ Târgoviște.

La capătul ierarhiilor întocmite de DJST Dâmbovița, de la Clubul Sportiv Târgoviște au fost premiați zece sportivi (9 – sporturi olimpice și 1 – sporturi neolimpice) și 7 antrenori (6 – sporturi olimpice și 1- sporturi neolimpice).

Pentru premiile oferite sportivilor și antrenorilor, Clubul Sportiv Târgoviște mulțumește Direcției Județene de Sport și Tineret Dâmbovița, sponsorilorși tuturor oamenilor cu suflet mare care au dorit să fie lângă cei mai buni sportivi ai clubului nostru.

Clasament sportivi 2019 – sporturi olimpice

 1. Diana Vlăsceanu (CS/CSȘ) – lupte;
 2. Ionuț Stancu (CS/CSȘ)- atletism;
 3. Maria Cioclea (CS/CSȘ) – lupte;
 4. Diana Ivăncescu – atletism;
 5. Gabriel Șerban (CS/CSȘ) – atletism;
 6. Ionuț Drăgănescu – lupte;
 7. Georgiana Filip – lupte;
 8. Denisa Lakatoș – box;
 9. Gabriel Ștefan – box.

Clasament antrenori – sporturi olimpice

 1. Cornel Cornea (CS/ CSȘ) – lupte;
 2. Nicolae Guțoiu (CS/ CSȘ) – atletism;
 3. Gheorghe Stan – box;
 4. Desdemona Banu Ionescu – atletism;
 5. Ilie Torcică  – judo;
 6. Alexandru Stan – box.

Clasament sportivi – sporturi olimpice

 1. Valentin Cârlan – karate.

Clasament antrenori – sporturi neolimpice

 1. Ionuț Munteanu – karate.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here