Centura Chindiei la box, o gală mult așteptată! Gheorghe Stan: “Spectacolul din ring va fi total”

Ringul de box ce va fi instalat în Sala Sporturilor din Târgoviște se va încinge la maximum la sfârșitul acestei săptămâni. Sâmbătă, de la ora 12.00,  va debuta o  nouă ediție a Galei Centura Chindiei, iar spectacolul se anunță a fi unul incendiar.

Gheorghe Stan, antrenorul secției de box a Clubului Sportiv Târgoviște lasă de înțeles că ediția din acest an va fi cea mai puternică de până acum. “Spectacolul din ring va fi unul la înălțime. Va fi o gală mult mai puternică față de anii anteriori. An de an Centura Chindiei a crescut în valoare, iar sâmbătă va putea fi văzut acest lucru. Pot să spun că vor fi cel puțin 6-7 meciuri foarte tari, iar spectacolul va fi total. Ne dorim ca această competiție să fie înscrisă în calendarul Federației Române de Box în anii următori”.

Organizatorii evenimentului pugilistic estimează că programul Galei Centura Chindiei va cuprinde aproximativ 20 de meciuri. În debutul Galei vor avea loc meciuri dedicate seniorilor, iar apoi vor urma cele de tineret, juniori, feminin și copii.

La ediția a VI-a a Galei vor ajunge zeci de boxeri ce vor reprezenta cluburi din București, Voluntari, Târgu Jiu, Craiova, Pitești, Câmpulung Muscel și Ploiești. De asemenea, în ring vor putea fi urmăriți atât pugiliști de la CS Târgoviște, cât și de la CSM Târgoviște.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here