Maria Balache, campioană a României la copii 1. A câștigat proba de 300 metri

Rezultat excelent pentru una dintre marile speranțe ale secției de atletism ale Clubului Sportiv Târgoviște!

Maria Balache s-a prezentat la înălțime, sâmbătă,  în finala Campionatului Național pentru copii 1 și 2, găzduită de stadionul “Iolanda Balaș Soter” din București. În urma unei evoluții pe măsură, sportiva antrenată de Desdemona Banu Ionescu a devenit campioană a României, în proba de 300 metri, dedicată copiilor 1.

Talentata atletă a clubului nostru a obținut aurul după ce acele ceasului s-au oprit la 42.53. Rezultatul înregistrat de Maria Balache la Naționalele pentru copii 1 și 2 a mulțumit din plin staff-ul tehnic.

“Rezultatul înregistrat de Maria la acest Campionat Național m-a bucurat foarte mult. Este un rezultat muncit și pe deplin meritat. A tras din greu pe întreaga durată a cursei, iar la final a obținut cea mai strălucitoare medalie. Maria s-a pregătit intens în ultimele săptămâni, chiar dacă am întâmpinat anumite restricții din cauza pandemiei. Este un copil de mare perspectivă și am mare încredere în potențialul său”, ne-a declarat Desdemona Banu Ionescu, antrenoarea Mariei.

Peste o săptămână, atleții Clubului Sportiv Târgoviște vor participa la Campionatul Național rezervat juniorilor U16, programat tot la București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here