Tenismenii Vasile Duță și Matei Bucura, învingători la Cupa Bucov

Început de săptămână perfect pentru tenismenii Clubului Sportiv Târgoviște!

Vasile Duță și Matei Bucura, coordonați de Sorin Erlic, au reușit să devină învingători la ediția din acest an a Cupei Bucov, găzduită de Asociația Club Sportiv Roland, din localitatea Bucov, aflată în apropierea orașului Ploiești.

Vasile Duță a terminat pe primul loc la categoria 16 ani, după o evoluție excelentă pe toată durata competiției.

În disputa pentru trofeul pus în joc, tenismenul clubului nostru i-a învins pe “tabloul șah” pe Alexandru Mihai Marin (CS Unirea Urlați) – 6-3, 6-2; Matei Mihai Stanciu (CSȘ Ploiești) – 6-3, 6-1 și Alin Ștefan Butnaru (Asociația Tenis Club Victor Hănescu) – 6-4, 6-4. În schimb, în runda inaugurală a concursului, Duță l-a depășit pe Teodor Stoica (Asociația Sportivă Ploiești), cu 6-1, 6-2.

Matei Bucura a arătat și el o evoluție foarte bună pe toată durata întrecerii și a devenit învingător la categoria 10 ani.

În disputa pentru primul loc, sportivul de la CS Târgoviște l-a învins pe favoritul 1, Victor Dobrescu (AS Tenis Club București), cu 4-2, 4-0.

În schimb, până la disputa din ultimul act, Bucura a trecut pe rând, de Sebastian Lazarev (Club Sportiv Tennis) – 4-1, 4-0, David Velea (Dinamo București) – 4-1, 4-1 și de Matei Sandu (AS Club Sportiv) – 5-3, 5-3.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here