Boxerul Angelo Arghira, vicecampion al României la tineret! David Nițu, medaliat cu bronz

Doi dintre pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat la înălțime acest an! Angelo Arghira și David Nițu au terminat în forță Campionatul Național de box pentru tineret, găzduit de sala de sport a Colegiului Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” din Bacău.

Ambii sportivi antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan au urcat pe podiumul de premiere în urma evoluțiilor arătate în ring pe durata competiției.

Angelo Arghira s-a remarcat din plin la Bacău și a devenit vicecampion al României, la categoria 75 de kilograme. Pe durata concursului, pugilistul nostru a boxat exemplar până a intrat în posesia medaliei de argint. În finală, Angelo a fost depășit de Istvan Szucs, de la Basti Box Salonta.

Tot în acest an, Angelo a cucerit bronzul la Campionatul Balcanic de juniori și tineret. Anul trecut, talentatul boxer a devenit campion al României la juniori, iar în urmă cu doi ani a cucerit bronzul. În schimb, la începutul acestui an, Angelo a luat argintul la Cupa României pentru tineret, iar în 2022 a obținut bronzul la Cupa României pentru juniori.

De asemenea, David Nițu a revenit acasă cu medalia de bronz, obținută la categoria 80 de kilograme. Acesta este primul rezultat notabil din cariera tânărului boxer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here